На прилавках супермаркетів та сторінках спеціалізованих інтернет-магазинів можна легко знайти широкий асортимент засобів для прання, але сучасні господині все частіше воліють купувати саме рідкі мийні засоби, що мають суттєві переваги над класичним пральним порошком. Звичайно, не всі виробники заслуговують уваги, тож віддавати перевагу варто лише перевіреним брендам.

Продукція компанії Brilias відома своєю ефективністю та безпечністю — саме ці переваги заслуговують особливої уваги. Але навіть найкращий засіб не зможе гарантувати бездоганний результат прання, якщо ви не будете враховувати особливості його використання. Тож зверніть увагу на перелік важливих нюансів із застосування гелю для пранння.

Перш ніж виділити конкретні правила роботи з рідким миючим засобом, слід докладно розглянути його переваги. Так, очевидною є економічність засобу, що суттєво зменшує фінансові витрати в порівнянні з використанням сухої речовини. Ще одна перевага — якісне розчинення в воді, що гарантує відсутність плям чи смуг на одязі після прання. Відтак, накопичення речовини в барабані вашої пральної машини чи в тканині одягу також не спостерігається.

У складі гелю для прання Brilias відсутні шкідливі речовини, тому виникнення подразнень чи алергічних реакцій неможливе. Точно визначити дозування та забезпечити ідеальні умови зберігання гелю для прання зможе кожен, адже про це подбав виробник. Варто зауважити, что рідкі мийні засоби для прання делікатно, але ефективно видаляют навіть складні плями, тому ваші речі довше залишатимуться привабливими. Завдяки глибокому проникненню в структуру тканини, будь-які забруднення гарантовано видаляються. Якщо ви хоча б один раз спробуєте якісний гель для прання, вам не захочеться повертатися до сухих порошків!

Тепер перейдемо до особливостей використання гелю для прання. Засіб дозволяється вливати як у порошкоприймач, так і безпосередньо в барабан машини. Для гарантованого розчинення засобу можна додати невелику кількість води. Перед застосуванням гелю ознайомтеся з інструкцією вашої пральної машини — в деяких випадках додавання гелю в порошкоприймач заборонене!

Щоб правильно визначити дозування засобу, слуд враховувати жорсткість води, рівень забруднення речей, об’єм пральної машини. Зазвичай достатньо 2 столових ложок речовини, але для об’ємних пральних машин краще вдвічі збільшити дозування. Так як гель діє м’яко, то застосовувати кондиціонери не треба. Щоб гарантовано видалити складну пляму, її рекомендують спочатку замочити, а вже потім прати.